הצהרה נגד ניסויים בבע”ח

לקריאת ההצהרה המקורית בגרמנית ובאנגלית

MALU WILZ לא עורכת ניסויים על בעלי חיים בכדי לבדוק את מוצרי הקוסמטיקה שלהם. ניסויים על בעלי חיים לצורך בדיקת מוצרי קוסמטיקה דקורטיביים (איפור) נאסר בגרמניה על ידי חוק רווחת בעלי החיים כבר משנת 1986. בשנת 1998 נאסרו ניסויים על בעלי חיים לכל מוצרי הקוסמטיקה. איסור דומה קיים מאז מרץ 2011 גם על חומרי גלם קוסמטיים, חוק שמאלווילז תומכים בו.
בהתאם לחקיקה זו, חומרי גלם שפותחו לשימוש בקוסמטיקה אינם רשאים עוד להיבדק בתאימות לבעלי חיים. חומרי גלם שפותחו לקוסמטיקה לפני נקודת זמן זו לא נבדקו בהכרח על בעלי חיים. עם זאת יש לציין כי חלקם נבדקו באמצעות ניסויים על בעלי חיים.

על מנת לבצע את כל הבדיקות העתידיות של חומרי גלם באופן בלעדי באמצעות בדיקות חוץ גופיות (ניסויים במבחנה), נהלים אלה מפותחים בהמשך ונחקרים שיטות חדשות. ל- MALU WILZ אין כל ידע בחומרי הגלם המשמשים במוצרים הנבדקים באמצעות בדיקות על בעלי חיים.

על מנת למזער את ההתאמה, MALU WILZ  עורכת בדיקות יישום פנימיות או בדיקות תיקון (בדיקות אפיקוטניות) המשמשות לקביעת התאימות המקומית של מוצר.

MALU WILZ מתנגדת לניסויים בבעלי חיים.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

10%OFF

הרשמי לניוזלטר שלנו וקבלי קוד קופון למייל 10% הנחה להזמנה הראשונה 

פתיחת צ'אט
היי 👋 כיצד נוכל לסייע לך?
היי 👋 כיצד נוכל לסייע לך?
דילוג לתוכן